om affair

om oss

Om oss

AG Affair i Västerås AB grundades 2009 av systrarna Johanna Aulin och Ulrika Göransson, båda bördiga från Falun.
Johanna har verkat inom detaljhandeln i många år och har en gedigen erfarenhet av allt ifrån butiksbiträde till inköpsansvarig inom modebranschen.
Ulrika har under lång tid arbetat som resande säljare och har erfarenhet av försäljning av färskvaror samt guld och silver i sin meritförteckning. Både Johanna och Ulrika har sedan länge ett stort intresse för inredning och design.
Efter många år av drömmar tog de äntligen steget fullt ut och startade den verksamhet som de så länge pratat om.

Vision

Vår idé på Affair är att erbjuda dig som kund ett utbud av inredning och design i en annorlunda form, med spännvidd från Jukkasjärvi till New York.
Hos oss skall det finnas något för alla och som ett resultat av vårt helhetstänk hittar du inte bara varor inom inredning och design utan även ett rikt sortiment av blommor och kläder.
Som grädde på moset får även magen en möjlighet att få sitt då vi har en Caféverksamhet där vi samarbetar med lokala leverantörer som har en genomgående ekologisk prägel.

Guldstänksgalan

I mars 2010, bara 10 månader efter Affair grundades, vann systrarna Guldstänksgalans pris "Årets nystartare 2009" med motiveringen;
- "Årets nystartare har på ett imponerande sätt och på kort tid utvecklat sin vision och affärsidé till 100 procent... och lite till."

AFFAIR
Regattagatan 7
723 48 Västerås

Karta till affair

om oss - Bild 1